Ajanvaraus

Nettiajanvarauksessa varattavissa

Etäterapia vai terapiatapaaminen Tapiolassa: Nettiajanvarauksessa valitset ensin haluatko ajan etäterapiatapaamiseen vai tapaamiseen Tapiolassa. Lähitapaamisen voi aina muuttaa etätapaamiseksi, jos sinulle tulee yllättäviä esteitä tulla paikan päälle. Sen sijaan sovittujen etätapaamisten muuttaminen lähitapaamisiksi ei aina ole mahdollista ilman ajan siirtämistä.

Tutustumiskäynti 45 min: Kela- tai palveluseteliterapiaan hakeutuville. Jos tapaaminen johtaa terapian aloittamiseen, se voidaan laskuttaa KELA- tai palvelusetelikokonaisuuden ensimmäisenä käyntinä. 

Jos tapaaminen ei johda yhteistyöhön, asiakas maksaa käynnin itse. Tämä menettely on KELAn ja palvelusetelitahon määrittämä.

Terapiatapaaminen 45 min: Tapaamiset joko Tapiolassa tai etänä. 

Käynti Kerrallaan -tapaaminen 60 min:  Käynti Kerrallaan tapaaminen on omiaan esimerkiksi jonkin tietyn ongelman, päätöksen, kokemuksen, tai elämäntilanteesi suhteen eteenpäin päästäksesi. Ei edellytä jatkotapaamisia, mutta ne ovat halutessasi mahdollisia.

Ajan peruminen tai siirtäminen onnistuu myös nettiajanvarauksessa kun varaukseen on yli 24 h aikaa. Peruutusehtojen puitteissa peruutus onnistuu myös tekstiviestillä tai meilillä.

Narratiivisen altistusterapian ajanvaraukset sovitaan puhelimitse tai tapaamisella, samoin kuin muut 90 minuutin tai pitemmät käynnit.

Tiedustelut Markka Impola 044 970 3355, tai sähköpostitse markka.impola(at)gmail.com.

Maksuvaihtoehdot: tapaamisen yhteydessä mobilepay tai kertalaskutus sähköpostitse (maksuaika 7 vrk). Säännölliset käynnit voidaan sopia kuukausilaskutuksella maksettavaksi. 


Yhteystiedot

Tapaamiset Espoossa, Tapiolan kauppakeskus Ainoan korttelissa:
(tarkemmat kulkuohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä).


Etäterapia:

Enter virtual waiting room for
Markka Impola
Enter waiting room

Psykoterapiapalvelut Markka Impola Oy

y-tunnus 2843135-5

Puhelinnumero: 044 970 3355
Sähköposti: markka.impola@gmail.com