Varaus- ja palveluehdot

Maksutavat:

  • Kaikki nettiajanvarauksen kautta varatut tapaamiset voi maksaa ennakkomaksuna Checkout Finlandin palvelussa jossa myös osamaksu/luottomahdollisuus. Maksuehdot: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot.
  • Etätapaamisena toteutettavat Ensikäynti ja Käynti kerrallaan -tapaamiset maksetaan ennakkomaksuna Checkout Finlandin palvelussa. Ajanvaraus peruuntuu automaattisesti jos maksusuoritus ei toteudu.
  • Ilman ennakkomaksua varatuilla tapaamisilla maksuvälineenä käy pankkikortti tai yleisimmät luottokortit.
  • Säännöllisten terapiajaksojen maksu sovittavissa kuukausilaskutuksena.

Ajanvaraus on voimassa kun asiakkaalle lähetetään hänen ajanvarauksessa antamaansa sähköpostiosoitteeseen vahvistus. Asiakas vastaa sähköpostiosoittensa oikeellisuudesta ja toimivuudesta.  Ennakkomaksun vaativien tapaamisten varaus peruuntuu automaattisesti jos ennakkomaksua ei suoriteta, tällöin asiakkaalle tulee asiasta sähköpostitse ilmoitus. Vahvistettu varaus veloitetaan kokonaan eikä ennakkomaksua palauteta jos varausta ei ole peruttu peruutussäännön puitteissa.

Peruutuksen voi tehdä 24 h ennen varattua aikaa ajanvarausjärjestelmän kautta netissä vahvistuksessa annetuila ohjeilla tai vapaamuotoisella  sähköpostilla markka.impola@gmail.com tai tekstiviestillä 040 8227228. Palautettavat ennakkomaksut palautuvat samalla maksutavalla kuin ne on maksettu. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h varauksen alusta ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tarvittaessa hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja asiakkaan toiveesta riippuen: 1) ajanvaraus siirretään ensimmäiseen mahdolliseen asiakkaalle sopivaan aikaan tai 2) aika perutaan ja mahdollinen ennakkomaksu palautetaan.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla, tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. Asiakas vastaa omasta videoyhteydestään ja sen toimivuudesta. Satunnaisissa, esimerkiksi nettiyhteyksien laajamittaisemmissa ongelmatilanteissa tapaaminen toteutetaan puhelimitse jos se on tarkoituksenmukaista ja mahdollista, tai aika siirretään tai perutaan (jolloin mahdollinen ennakkomaksu palautetaan)

Palveluneuvonta/pikakonsultaatio on ilmainen palvelu. Voit varata lyhyen ajan puhelin- tai videoyhteydellä, jos sinulla on kysymyksiä tarjoamaani terapiaan, sen sisältöihin, soveltuvuuteen sinulle, käytäntöihin tai maksuvaihtoehtoihin liittyen.

Hinnat

Psykoterapia

€/tapaaminen

Ensikäynti

45 minuuttia

90 €

Käynti kerrallaan -tapaaminen

60 minuuttia

120 €

Terapiatapaaminen, jatkoajat

45 minuuttia

80€

Terapiatapaaminen, tupla-aika

90 minuuttia

160 €

Narratiivinen altistusterapia

noin 90-120 minuuttia/tapaaminen

180 €

Kognitiivinen käyttäytymisterapia

Koulutusterapia-sopimuksella, 45 min

pyydä tarjous

Palveluneuvonta/pikakonsultaatio etänä

10 min puhelinaika

0 €

Tension Releasing Exercices®

Kehoterapeuttinen ohjaus

Yksilöllinen TRE®-aloitusohjaus

90-120 minuuttia

200€

TRE®-aloitusohjaus parille

120-180 minuuttia

400€

Yksilöllinen TRE®-ohjaus menetelmää jo käyttävälle

60-90 minuuttia

80-100 €

TRE®-ryhmäkurssit 4-8 hlöä 

pyydä tarjous