Varaus- ja palveluehdot

Maksutavat:

  • Mobilepay, kertalasku sähköpostitse.
  • Säännöllisten terapiajaksojen maksu sovittaessa kuukausilaskutuksena (maksuaika 7 pv).

Ajanvaraus on voimassa kun asiakkaalle lähetetään hänen ajanvarauksessa antamaansa sähköpostiosoitteeseen vahvistus. Asiakas vastaa siitä että on antanut osoitteen oikein.  Vahvistettu varaus veloitetaan kokonaan jos varausta ei ole peruttu peruutusehtojen puitteissa. Pidätän oikeuden olla varaamatta asiakkaalle uusia aikoja kunnes mahdolliset viivästyneet laskut on maksettu.

Peruutuksen voi tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa ajanvarausjärjestelmän kautta vahvistuksessa annetuila ohjeilla, vapaamuotoisella  sähköpostilla markka.impola@gmail.com, tai tekstiviestillä 040 8227228. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h varauksen alusta ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tapauskohtaisesti hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella.

Infektio-oireiden yllättäessä ajan voi perua tai siirtää peruutusehtojen puitteissa, tai muuttaa etätapaamiseksi joko video- tai puhelinyhteydellä. Tulethan läsnäolotapaamisiin vain terveenä.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja asiakkaan toiveesta riippuen ajanvaraus joko siirretään ensimmäiseen mahdolliseen asiakkaalle sopivaan aikaan tai perutaan.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla, tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. Asiakas vastaa omasta videoyhteydestään ja sen toimivuudesta. Satunnaisissa, esimerkiksi nettiyhteyksien laajamittaisemmissa ongelmatilanteissa tapaaminen toteutetaan puhelimitse jos se on tarkoituksenmukaista ja mahdollista, tai aika siirretään tai perutaan.

Palveluneuvonta/pikakonsultaatio on ilmainen palvelu. Voit varata lyhyen ajan puhelin- tai videoyhteydellä, jos sinulla on kysymyksiä tarjoamaani terapiaan, sen sisältöihin, soveltuvuuteen sinulle, käytäntöihin, tai maksuvaihtoehtoihin liittyen.

Hinnat

Psykoterapia

€/tapaaminen

Terapiatapaaminen 45 min.

45 minuuttia

85 €

Käynti kerrallaan -tapaaminen

60 minuuttia

120 €

Terapiatapaaminen, tupla-aika

90 minuuttia

165 €

Narratiivinen altistusterapia

noin 90-120 minuuttia/tapaaminen

180 €

Koulutus-, konsultointi- ja työnohjauspalvelut

Pyydä tarjous

Palveluneuvonta etänä

10 min

0 €

Tension Releasing Exercices®-aloitusohjaus

90-120 minuuttia kehoterapeuttinen ohjaus

200€

TRE®-ohjaus menetelmää jo käyttävälle

60-90 minuuttia kehoterapeuttinen ohjaus

80-100 €

MBCT-, EET-, tai Seeking Safety® -ryhmät,

TRE®-ryhmät ja kurssit 

pyydä tarjous