Varaus- ja palveluehdot

Maksutavat:

  • Mobilepay, kertalasku sähköpostitse.
  • Säännöllisten terapiajaksojen maksu sovittaessa kuukausilaskutuksena (maksuaika 7 pv).

Ajanvaraus on voimassa kun asiakkaalle lähetetään hänen ajanvarauksessa antamaansa sähköpostiosoitteeseen vahvistus. Asiakas vastaa siitä että on antanut osoitteen oikein.  Vahvistettu varaus veloitetaan kokonaan jos varausta ei ole peruttu peruutusehtojen puitteissa. Pidätän oikeuden olla varaamatta asiakkaalle uusia aikoja kunnes mahdolliset viivästyneet laskut on maksettu.

Peruutuksen voi tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa ajanvarausjärjestelmän kautta vahvistuksessa annetuila ohjeilla, vapaamuotoisella sähköpostilla markka.impola@gmail.com, tai tekstiviestillä 040 8227228. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h varauksen alusta ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tapauskohtaisesti hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella.

Infektio-oireiden yllättäessä ajan voi perua tai siirtää peruutusehtojen puitteissa, tai muuttaa etätapaamiseksi joko video- tai puhelinyhteydellä. Tulethan läsnäolotapaamisiin vain terveenä.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja ajanvaraus joko siirretään ensimmäiseen mahdolliseen asiakkaalle sopivaan aikaan tai perutaan.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla, tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. Asiakas vastaa omasta yhteydestään ja sen toimivuudesta. Satunnaisissa, esimerkiksi nettiyhteyksien laajamittaisemmissa ongelmatilanteissa tapaaminen toteutetaan puhelimitse jos se on tarkoituksenmukaista ja mahdollista, tai aika siirretään tai perutaan.

Palveluneuvonta/pikakonsultaatio on ilmainen palvelu. Voit varata lyhyen verkkotapaamisen, jos sinulla on kysymyksiä tarjoamaani terapiaan, sen sisältöihin, soveltuvuuteen sinulle, käytäntöihin, tai maksuvaihtoehtoihin liittyen.

Hinnat

2023 terapiatapaaminen 45 min

85 €/tapaaminen

Psykoterapia 45 min. 2024 alkaen

KELA-terapian omavastuu 73 €

130 €

Käynti kerrallaan -tapaaminen

60 minuuttia

170 €

Terapiatapaaminen, tupla-aika

90 minuuttia

260 €

Narratiivinen altistusterapia

noin 90-120 minuuttia/tapaaminen

260 €

Ryhmät ja kurssit

EET, MBCT, Seeking Safety®, Vakauttava traumahoito

pyydä tarjous

Yksilötyönohjaus

Case-työnohjaus (alv-vapaa) etänä tai Tapiolassa 60 min, yleiseen työnohjaukseen lisätään alv 24%

110 €

Ryhmätyönohjaus, workshopit, koulutus

etänä tai asiakkaan tiloissa

pyydä tarjous

Palveluneuvonta etänä

10 min

0 €