Varaus- ja palveluehdot

Maksutavat:

  • Mobilepay, kertalasku sähköpostitse.
  • Sovittaessa kuukausilaskutus sähköpostitse.
  • KELA-terapiassa laskutetaan omavastuu, kelan osuuden terapeutti laskuttaa suoraan KELAsta.

Ajanvaraus on voimassa kun asiakkaalle lähetetään hänen ajanvarauksessa antamaansa sähköpostiosoitteeseen vahvistus. Asiakas vastaa siitä että on antanut osoitteen oikein.  Vahvistettu varaus veloitetaan kokonaan jos varausta ei ole peruttu peruutusehtojen puitteissa. Pidätän oikeuden olla varaamatta asiakkaalle uusia aikoja kunnes mahdolliset viivästyneet laskut on maksettu.

Peruutuksen voi tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa ajanvarauksen vahvistusviestin varauskoodilla. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tapauskohtaisesti hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella. Alle 24 h peruutukset sähköpostilla markka.impola@gmail.com, tai tekstiviestillä 044 970 3355.

Infektio-oireiden yllättäessä ajan voi perua tai siirtää peruutusehtojen puitteissa, tai muuttaa etätapaamiseksi joko video- tai puhelinyhteydellä. Tulethan läsnäolotapaamisiin vain terveenä.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja ajanvaraus joko siirretään ensimmäiseen mahdolliseen asiakkaalle sopivaan aikaan tai perutaan.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. Asiakas vastaa omasta yhteydestään ja sen toimivuudesta. Satunnaisissa, esimerkiksi nettiyhteyksien laajamittaisemmissa ongelmatilanteissa tapaaminen toteutetaan puhelimitse jos se on tarkoituksenmukaista ja mahdollista, tai aika siirretään tai perutaan.

Hinnat 

Psykoterapia-tapaaminen 45 min. 

KELA-terapian omavastuu 

130 €

73 €

Tutustumiskäynti KELA- tai HUS palseterapiaan

Varattavissa vain silloin kun on vapaita aloituspaikkoja

90 €


Käynti kerrallaan -tapaaminen

60 minuuttia

170 €

Terapiatapaaminen 90 min

KELA-terapian omavastuu

260 €

146 €

Narratiivinen altistusterapia

noin 90 minuuttia/tapaaminen

260 €

Ryhmät ja kurssit

EET, MBCT, Seeking Safety®, Vakauttava traumahoito

pyydä tarjous

Yksilötyönohjaus

Case-työnohjaus (alv-vapaa) etänä tai Tapiolassa 60 min, yleiseen työnohjaukseen lisätään alv 24%

130 €

Ryhmätyönohjaus, workshopit, koulutus

etänä tai asiakkaan tiloissa

pyydä tarjous