Varaus- ja palveluehdot

Maksutavat:

  • Pankki- tai yleisimmät luottokortit tapaamisen alussa, tai kertalasku sähköpostitse (maksuaika 7 pv).
  • Säännöllisten terapiajaksojen maksu sovittavissa kuukausilaskutuksena.

Ajanvaraus on voimassa kun asiakkaalle lähetetään hänen ajanvarauksessa antamaansa sähköpostiosoitteeseen vahvistus. Asiakas vastaa sähköpostiosoittensa oikeellisuudesta ja toimivuudesta.  Vahvistettu varaus veloitetaan kokonaan eikä mahdollista ennakkomaksua palauteta jos varausta ei ole peruttu peruutussäännön puitteissa. Maksamattomien laskujen vuoksi pidätän oikeuden olla varaamatta uusia aikoja kunnes laskut on maksettu.

Peruutuksen voi tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa ajanvarausjärjestelmän kautta vahvistuksessa annetuila ohjeilla, vapaamuotoisella  sähköpostilla markka.impola@gmail.com, tai tekstiviestillä 040 8227228. Mahdollisesti jo suoritetut maksut palautuvat samalla maksutavalla kuin ne on maksettu. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h varauksen alusta ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tapauskohtaisesti hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella.

Infektio-oireiden yllättäessä, jos olet oireettomana omaehtoisessa tai määrätyssä karanteenissa, tai jos epäilet altistuneesi koronalle, ajan voi perua tai siirtää peruutusehtojen puitteissa, tai muuttaa etätapaamiseksi joko video- tai puhelinyhteydellä jos mahdolliset oireet sen sallivat.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja asiakkaan toiveesta riippuen: 1) ajanvaraus siirretään ensimmäiseen mahdolliseen asiakkaalle sopivaan aikaan tai 2) aika perutaan ja mahdollinen ennakkomaksu palautetaan.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla, tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. Asiakas vastaa omasta videoyhteydestään ja sen toimivuudesta. Satunnaisissa, esimerkiksi nettiyhteyksien laajamittaisemmissa ongelmatilanteissa tapaaminen toteutetaan puhelimitse jos se on tarkoituksenmukaista ja mahdollista, tai aika siirretään tai perutaan (jolloin mahdollinen ennakkomaksu palautetaan)

Palveluneuvonta/pikakonsultaatio on ilmainen palvelu. Voit varata lyhyen ajan puhelin- tai videoyhteydellä, jos sinulla on kysymyksiä tarjoamaani terapiaan, sen sisältöihin, soveltuvuuteen sinulle, käytäntöihin, tai maksuvaihtoehtoihin liittyen.

Hinnat

Psykoterapia

€/tapaaminen

Ensikäynti

45 minuuttia

90 €

Käynti kerrallaan -tapaaminen

60 minuuttia

120 €

Terapiatapaaminen, jatkoajat

45 minuuttia

80€

Terapiatapaaminen, tupla-aika

90 minuuttia

160 €

Narratiivinen altistusterapia

noin 90-120 minuuttia/tapaaminen

180 €

Kognitiivinen käyttäytymisterapia

Koulutusterapia-sopimuksella, 45 min

65 €

Palveluneuvonta/pikakonsultaatio etänä

10 min

0 €

Tension Releasing Exercices®

Kehoterapeuttinen ohjaus

Yksilöllinen TRE®-aloitusohjaus

90-120 minuuttia

200€

TRE®-aloitusohjaus kahdelle

120-180 minuuttia

400€

Yksilöllinen TRE®-ohjaus menetelmää jo käyttävälle

60-90 minuuttia

80-100 €

TRE®-ryhmäkurssit 4-8 hlöä 

pyydä tarjous