Ajanvaraus

Nettiajanvarauksesta voit varata 45 minuutin terapiakäynnin vastaanotolleni Tapiolassa tai 45 minuutin etävastaanoton. Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia muiden aikojen sopimiseksi.

TRE-ohjauksen ja Narratiivisen altistusterapian ajanvaraukset sovitaan puhelimitse tai tapaamisella, samoin kuin 90 minuutin tai pitemmät käynnit. Tiedustelut Markka Impola 040 8227228, tai sähköpostitse markka.impola(at)gmail.com.

Varaus- ja palveluehdot

Maksutavat: Yksittäiset käynnit ja tutustumiskäynnit pankki- tai luottokorttimaksuna käynnin yhteydessä, etätapaamiset maksetaan tilisiirtona ennen etävastaanottoa, vakioasiakkaille sähköpostilaskutus kuukausittain. Narratiivinen altistusterapia laskutetaan 1-4 erässä, 1. erä ennen terapian aloittamista. Edullisempi päivähinta voimassa ennen klo 16 päättyviin tapaamisiin.

Ajanvaraus on voimassa kun asiakas saa siitä vahvistussähköpostin, ja se veloitetaan kokonaan jos sitä ei ole peruttu viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua. 

Peruutuksen voi tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta netissä tai sähköpostilla tai tekstiviestillä ilmoittamalla. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h varauksen alusta ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tarvittaessa hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja korvaava aika järjestetään mahdollisimman pian.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla, tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. 

Hinnat

Psykoterapia

Päiväajat päättyvät ennen klo 16

Päiväaika/ilta-aika

Terapiatapaaminen, konsultaatiokäynti tai etäterapia-aika

45 minuuttia

80€/83€

Terapiatapaaminen, tupla-aika

90 min

160€/165€

Narratiivinen altistusterapiakäynti

n. 90 min tapaaminen + narratiivi

190€/200€

Tutustumiskäynti terapiaprosessin aloittamiseksi

45 min

40€/60€

TRE®-palvelut


Tension Releasing Exercices®

Yksilöllinen aloitusohjaus 120-150 min.

160€

Tension Releasing Exercices®

Aloitusohjaus 2 hlö:lle 120-180 min

200€

Tension Releasing Exercices®

Konsultaatiokäynti menetelmää jo käyttävälle,
45-90 min, hinnoittelu ajankäytön mukaan

60-140€

Tension Releasing Exercices® -kurssit

4-10 hlön räätälöidyt aloituskurssit

pyydä tarjous