Ajanvaraus

Nettiajanvarauksesta voit varata 45 minuutin terapiakäynnin vastaanotolleni Tapiolassa tai etävastaanoton. Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia muiden aikojen sopimiseksi.

TRE-ohjauksen ajanvaraukset sovitaan tapauskohtaisesti puhelimitse, samoin kuin 90 minuutin terapiakäynnit. Tiedustelut Markka Impola 040 8227228, tai sähköpostitse markka.impola(at)gmail.com.

Varaus- ja palveluehdot

Sekä sähköisesti että muuten sovituista ajanvarauksista tulee asiakkaalle vahvistussähköposti, jonka jälkeen varaus on voimassa ja se veloitetaan kokonaan jos sitä ei ole peruttu viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua. Peruutuksen voi tehdä ajanvarausjärjestelmän kautta netissä tai sähköpostilla tai tekstiviestillä ilmoittamalla. Peruutuksen tapahtuessa alle 24 h varauksen alusta ja johtuessa asiakkaan sairastumisesta, pidätän oikeuden tarvittaessa hyvittää peruuttamaton käynti vain lääkärin tai sairaanhoitajan todistuksella.

Jos terapeutille tulee ylivoimainen este toteuttaa tapaaminen sovittuna aikana, siitä ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi esteen ilmaannuttua ja korvaava aika järjestetään mahdollisimman pian.

Etävastaanotto toteutetaan videoyhteytenä selaimessa toimivalla, terveydenhuollon palveluihin suunnitellulla Doxy.me -alustalla, tai puhelimitse. Videovastaanottoa varten tarvitset tietokoneen jossa on web-kamera ja mikrofoni, sekä kuvaa ja ääntä kestävän nettiyhteyden. 

Hinnat

Terapiatapaaminen

45 minuuttia

80€

Terapiatapaaminen, tupla-aika

90 min

160€

Yksittäinen konsultaatiokäynti

45 min

80€

Tutustumiskäynti terapiaprosessin aloittamiseksi

45 min

40€

Tension Releasing Exercices

Yksilöllinen aloitusohjaus 120-150 min.

160€

Tension Releasing Exercices

Aloitusohjaus 2 hlö:lle 120-180 min

200€

Tension Releasing Exercices

Yksilöohjaus menetelmää jo käyttävälle,
45-90 min, hinnoittelu ajankäytön mukaan

60-140€

Tension Releasing Exercices -kurssit

4-10 hlön räätälöidyt aloituskurssit

pyydä tarjous