Ajanvaraus

Nettiajanvarauksessa varattavissa

Palveluohjaus: Lyhyt, n. 10 min etäkonsultaatio puhelin- tai videoyhteydellä. Palvelutarpeen arvio, palveluiden sisällön ja soveltuvuuden kysymykset.

Etäterapia vai terapiatapaaminen Tapiolassa: Nettiajanvarauksessa valitset ensin haluatko ajan etäterapiatapaamiseen vai tapaamiseen Tapiolassa. 

Ensikäynti 45 min: Uuden asiakkaan tapaaminen terapiaprosessin aloittamiseksi. Varaa tämä aika jos tiedät että haluat käydä useamman kerran jotakuinkin säännöllisesti. Käyntiin kuuluu terapeutin ajankäyttö tapaamisen lisäksi asiakkuuden taustatyön osalta. 

Jatkotapaaminen 45 min: Lyhyen tai pitkän terapiaprosessin käynnit. Säännöllisen jakson jälkeiset satunnaiset seuranta- ja tukikäynnit. Käynti Kerrallaan tapaamisen jatkokäynnit.

Käynti Kerrallaan -tapaaminen 60 min: Yksittäinen terapiatapaaminen haluamasi aiheen työstämiseen. Ajanvarauksen vahvistuksen yhteydessä saat vaapaaehtoisen ennakkotehtävän. Hyvä valinta jos haluat nopeasti ja ilman jatkosuunnitelmia terapiatapaamisen. Käynti Kerrallaan tapaaminen on omiaan esimerkiksi jonkin tietyn ongelman, päätöksen, kokemuksen, tai elämäntilanteesi suhteen eteenpäin päästäksesi. Ei edellytä jatkotapaamisia, mutta ne ovat halutessasi mahdollisia. .

Ajan peruminen tai siirtäminen onnistuu myös nettiajanvarauksessa kun varaukseen on yli 24 h aikaa. Peruutusehtojen puitteissa peruutus onnistuu aina tekstiviestillä tai meilillä. Tutustu palvelu- ja peruutusehtoihin.

Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia muiden aikojen sopimiseksi.  TRE-ohjauksen ja Narratiivisen altistusterapian ajanvaraukset sovitaan puhelimitse tai tapaamisella, samoin kuin 90 minuutin tai pitemmät käynnit. 

Tiedustelut Markka Impola 040 8227228, tai sähköpostitse markka.impola(at)gmail.com.

Maksuvaihtoehdot: tapaamisen yhteydessä luotto- tai pankkikortilla, kertalaskutus sähköpostitse. Säännölliset käynnit voidaan sopia kuukausilaskutuksella maksettavaksi. 


Yhteystiedot

Etäterapia:


Tapaamiset Espoossa, Tapiolan kauppakeskus Ainoan korttelissa:
(tarkemmat kulkuohjeet saat ajanvarauksen yhteydessä).

Psykoterapiapalvelut Markka Impola Oy

y-tunnus 2843135-5

Puhelinnumero: 040 8227228

Työstäni johtuen pystyn vastaamaan puhelimeen epäsäännöllisesti. Jos et tavoita minua, laita tekstiviestillä tai sähköpostilla soittopyyntö ja halutessasi aika jolloin sinut parhaiten tavoittaa.

Sähköposti: markka.impola@gmail.com