Ajanvaraus

Nettiajanvarauksessa varattavissa

Palveluohjaus: Lyhyt, n. 10 min etäkonsultaatio puhelin- tai videoyhteydellä ensisijaisesti uusille asiakkaille. Käyttökohteet: palvelutarpeen arvio, palveluiden sisällön ja soveltuvuuden kysymykset, alustava tutustuminen sitoumuksetta ennen ensikäyntiä.

Ensikäynti 45 min: Uuden asiakkaan tapaaminen terapiaprosessin aloittamiseksi. Varaa tämä aika jos tiedät että haluat käydä useamman kerran jotakuinkin säännöllisesti. Käyntiin kuuluu terapeutin ajankäyttö tapaamisen lisäksi asiakkuuden taustatyön osalta. Etäterapian ensikäynti maksetaan varauksen yhteydessä.

Jatkotapaaminen 45 min: Lyhyen tai pitkän terapiaprosessin käynnit. Tiiviiden jaksojen jälkeiset harvakseltaan tai epäsäännöllisesti ja tarvittaessa toteutuvat jatkokäynnit.

Käynti Kerrallaan -tapaaminen 60 min: Yksittäinen terapiatapaaminen haluamasi aiheen työstämiseen. Ajanvarauksen vahvistuksen yhteydessä saat vaapaaehtoisen ennakkotehtävän. Hyvä valinta jos haluat nopeasti ja ilman jatkosuunnitelmia terapiatapaamisen. Käynti Kerrallaan tapaaminen on omiaan esimerkiksi jonkin tietyn ongelman, päätöksen, kokemuksen, tai elämäntilanteesi suhteen eteenpäin päästäksesi. Ei edellytä jatkotapaamisia, mutta ne ovat halutessasi mahdollisia. .

Etäterapia vai terapiatapaaminen Tapiolassa: Nettiajanvarauksessa valitset ensin haluatko ajan etäterapiatapaamiseen vai tapaamiseen Tapiolassa. Tapiolan tapaamiset ovat pääsääntöisesti maanantaisin, muita viikonpäiviä voidaan sopia erikseen. Tapiolaan varatun ajan voi aina muuttaa etätapaamiseksi lyhyelläkin varoitusajalla ilmoittamalla siitä minulle tekstarilla, puhelimitse tai sähköpostilla. Osa ajoista on tarjolla vain etäterapiana, jolloin niitä ei voi muuttaa samaan aikaan Tapiolassa tapahtuvaksi.

Ajan peruminen tai siirtäminen nettiajanvarauksessa onnistuu kun varaukseen on yli 24 h aikaa. Tutustu palvelu- ja peruutusehtoihin.

Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, soita tai laita sähköpostia muiden aikojen sopimiseksi.  TRE-ohjauksen ja Narratiivisen altistusterapian ajanvaraukset sovitaan puhelimitse tai tapaamisella, samoin kuin 90 minuutin tai pitemmät käynnit. 

Tiedustelut Markka Impola 040 8227228, tai sähköpostitse markka.impola(at)gmail.com.

Maksuvaihtoehdot: varauksen yhteydessä nettimaksuna, tapaamisen yhteydessä luotto- tai pankkikortilla (myös etätapaamiset), tai erikseen sovittaessa kuukausilaskutuksella. Etäterapian ensikäynti ja Käynti Kerrallaan -etäterapian käynti maksetaan aina ennakkomaksuna varauksen yhteydessä. Ennakkomaksullisista palveluista saat maksuohjeet ajanvarauksen vahvistamisen yhteydessä. 

Yhteystiedot

Psykoterapiapalvelut Markka Impola Oy

y-tunnus 2843135-5
PL 128, 00221 Espoo

Palvelut Espoon Tapiolassa Kauppakeskus Ainoan korttelissa, tai paikasta riippumattomana etäterapiana. Tarkat kulkuohjeet vastaanotolle ja linkin etätapaamiseen saat ajanvarauksen yhteydessä.

Puhelinnumero
040 8227228

Työstäni johtuen pystyn vastaamaan puhelimeen epäsäännöllisesti. Jos et tavoita minua, laita tekstiviestillä tai sähköpostilla soittopyyntö ja halutessasi aika jolloin sinut parhaiten tavoittaa.

Sähköposti
markka.impola@gmail.com